מיכל ואורן גולדווסר

אורן ומיכל, זוג בחיים ובעבודה, הקימו לפני 12 שנים את הפסטה בנמל. את ההכשרה הקולינרית שלו אורן רכש דווקא ביפן, שם למד בישול יפני מסורתי ובשובו לארץ, אי אז בתחילת שנות ה 2000, הקים קייטרינג של ארוחות יפניות מסורתיות. בשנים שלאחר מכן עבד אורן במטבחים שונים, ביניהם יועזר בר יין המיתולוגית, ואף הקים את רשת מסעדות טטאמי בצפון, ונתן יעוץ קולינרי למסעדות, עד שהקים את המקום "שלו" בשוק האוכל של נמל ת"א, שם הוא מבשל מדי יום מנות טריות המבוססות על חומרי הגלם של דוכני שוק האיכרים. מיכל, מנהלת את העסק, זאת לצד עבודתה בתחום היזמות החברתית. בעברה, עבדה מיכל בעיתונות וטלוויזיה ואף ניהלה את ערוץ האוכל הישראלי. לאורן ומיכל ארבעה ילדים, הלוקחים גם הם חלק פעיל בעסק (כל אחד לפי גילו ויכולותיו). "עבורינו, פסטה בנמל זה עסק שהוא משפחה".